Radjos restauranger

Välkommen till oss på Radjos!

Radjos är ett företag som har höga ambitioner samt kompetent och trevlig personal. Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av tillställningar, fester och event, till såväl privatpersoner som till företag. Vi har jobbat med stora event med upp till tusen sittande middagsgäster. Men vi kan också hjälpa till med annat, allt från den lilla privata festen till stora företagsfester vid jubileum och liknande. I våra egna lokaler (på Trädgårdsgatan 7) kan vi ta emot upp till 300 sittande gäster. Sommartid kan vi ta emot 500 sittande gäster under tak på köpmanberget.

Historik 
Sedan vår start i Åhléns gamla restaurang hösten 2003 har det mycket hänt. Vi började som en mötesplats med spel och café och har fram till i dag utvecklats till en väl etablerad lunch- och nöjesrestaurang. 
Vi har jobbat och jobbar med det mesta, från små cateringluncher till stora mässor och event, med upp till flera tusen besökare. 
2009 tog vi över Parkhyddan och driver den som festlokal. Där arrangerar vi bland annat bröllop, minnesstunder, konferenser, matlagningsträffar och dryckesprovningar. 
Sommaren 2014 tog vi även över Köpmanbergets festplats och dansbana – en underbar folkpark som vi nu livar upp igen.

Njutning för alla sinnen
Hos oss på Radjos restaurang, på Trädgårdsgatan i Hudiksvall, kan du äta lunch måndag till lördag eller bara ta en kopp kaffe eller en öl. Eller varför inte boka en minnesvärd kväll/dag tillsammans med dina vänner och ha en matlagningsträff med våra kockar och/eller vinprovning med vår egen sommelier.

Välkommen boka en privat fest eller ett företagsevenemang i någon av våra lokaler i Hudiksvall;
- Restaurang, Trädgårdsgatan
- Festvåning, anrika Parkhyddan
- Folkparken Köpmanberget.

 Hjärtligt välkommen till oss!

Fredrik o johanna